Wij zijn een goedkoop en professioneel verhuisbedrijf. Wij kunnen klanten een realistische en lage prijs aanbieden.

Door efficiënt te werken kunnen wij u deze prijs aanbieden.

Bereken binnen 5 minuten uw prijs

 

Stap 1: Online prijs berekenen

Op onze site kunt u online een prijsindicatie zien van de verwachte kosten. Door uw inboedel in te vullen in het formulier weet u welke verhuiskosten u kunt verwachten en komt u niet voor onverwachte verassingen te staan.

Als u tevreden bent met de kosten of de mogelijke kosten kunt u dit formulier direct, met één druk op de knop, omzetten in een offerte aanvraag.

Stap 2: Definitieve offerte

Nadat u een offerteaanvraag heeft gedaan krijgt u een definitieve offerte toegestuurd per mail. Ook wordt er een specialist toegewezen die u verder helpt bij het verhuizen. Deze specialist geeft u meer informatie over de mogelijke kosten en wanneer wat plaatsvindt. Voor eventuele aanvullende vragen kunt u ook bij deze specialist terecht.

Stap 3: Bevestiging offerte

Als alles naar wens is kan de offerte worden bevestigd. Bij de bevestiging worden de verhuisdatum en de teams vastgelegd en ingepland voor de datum wanneer uw verhuizing gepland staat. Bij deze bevestiging staat de offerte vast en is die definitief.

Stap 4: Verhuizing naar de nieuwe locatie

Op de dag van de verhuizing wordt eerst overlegd hoe alles zal verlopen. De spullen worden ingeladen en verhuist. De spullen worden in de verhuisauto vastgezet om schade te voorkomen.

Als de spullen bij de nieuwe locatie zijn worden deze, afhankelijk van uw wensen, meteen geplaatst. Ook spullen die op een hoger gelegen vloer kunnen direct geplaatst worden. Dit kan door middel van een verhuislift, bij de eerste verdieping gebruiken we vaak de trap.

U kunt zelf aangeven tijdens het maken van de offerte of u wilt helpen met het inladen of het vervoeren van de inboedel.

Stap 5: Na het verhuizen

Na de verhuizing zijn wij ook nog beschikbaar voor u. Heeft u nog vragen of zijn er andere kwesties die aandacht nodig hebben dan helpen wij u graag.

U kunt online een offerte aanvragen. Dit kan door op de button hieronder te klikken.

Bereken binnen 5 minuten uw prijs