GoedkoopVerhuisbedrijf.nl biedt niet enkel goedkope verhuizingen, maar ook goedkoop verhuismateriaal aan. Voor goedkope verhuisdozen van goede kwaliteit kunt u daarom ook bij ons terecht.

U kunt bij ons kiezen uit verhuisdozen kopen of verhuisdozen huren. Wilt u goedkoop verhuizen en dus ook niet te veel betalen voor uw verhuisdozen? Kies dan voor verhuisdozen huren! Vindt u het handig om de dozen langere tijd te gebruiken, bijvoorbeeld om spullen op zolder overzichtelijk op te slaan? Dan raden wij u aan te kiezen voor om goedkope verhuisdozen te kopen.

Neem contact op

Waarom verhuisdozen kopen of huren bij Goedkoop Verhuisbedrijf?

Veel van onze klanten zijn enthousiast over ons verkoop- en verhuursysteem van verhuisdozen. Dit zijn enkele veelgehoorde redenen van klanten die kiezen voor verhuisdozen van Goedkoop Verhuisbedrijf:

 • U kiest zelf of u de dozen wilt kopen of huren.
 • De dozen zijn vanzelfsprekend van goede kwaliteit. Als verhuizers weten wij als geen ander dat verhuizen het fijnst is met goed materiaal.
 • Voor slechts €25,- leveren wij de verhuisdozen bij u aan huis in Amsterdam op een tijdstip dat u zelf uitkiest. Wilt u uw verhuisdozen buiten Amsterdam laten bezorgen, dan rekenen wij €25 per uur dat de bezorger onderweg is, met een minimum van 1 uur.
 • U kunt er ook voor kiezen de dozen op te halen op een tijdstip dat u het best uitkomt op ons centraal gelegen adres in Amsterdam.
 • U bent geen tijd kwijt aan het uitzoeken van de beste verhuisdozen voor de beste prijs, dat hebben wij al voor u gedaan.
 • Wij kopen onze verhuisdozen in bulk in en kunnen u een zeer concurrerend tarief aanbieden voor zowel het kopen als het huren van verhuisdozen.

Onze verhuisdozen zijn zeer goedkoop in vergelijking met verhuisdozen die u bij bijvoorbeeld de bouwmarkt koopt. Tevens zijn de verhuisdozen die wij als professioneel verhuisbedrijf aanbieden, van betere kwaliteit dan de gemiddelde verhuisdoos van de bouwmarkt.

Twijfelt u tussen het huren van verhuisdozen of het kopen van tweedehands verhuisdozen? De verhuisdozen die wij verhuren, zijn ook al eerder gebruikt. Zij worden dus meerdere keren gebruikt, vrijwel altijd meer dan 2 keer zoals bij tweedehands dozen het geval is, wat nog beter is voor het milieu.

Ook zijn onze gehuurde ‘tweedehands’ verhuisdozen vaak goedkoper dan verhuisdozen die u in de aanbieding koopt bij een voordeelshop of bouwmarkt. De goedkope verhuisdozen p zijn tevens van betere kwaliteit dan de dozen die u aanschaft tijdens een verhuisdozen aanbieding bij de bouwmarkt of voordeelshop.

Goedkope verhuisdozen kopen: de voordelen

Verhuisdozen kopen biedt u verschillende voordelen. We sommen ze hieronder overzichtelijk voor u op.

 • De dozen die u koopt, zijn nieuw en dus gegarandeerd nooit eerder gebruikt. Voor veel van onze klanten die verhuisdozen kopen, is dit een doorslaggevend argument.
 • Op uw gekochte dozen kunt u uiteraard schrijven: schrijf eenvoudig op de doos wat erin zit. Dit zorgt ervoor dat het uitpakken ook overzichtelijk is.
 • U kunt de dozen ook na de verhuizing zo lang gebruiken als u wilt; ze zijn immers van u. Zo kunt u spullen die u weinig gebruikt, overzichtelijk en compact opslaan op zolder in uw verhuisdozen.
 • Na gebruik kunt u de dozen eventueel doorverkopen via een platform als Marktplaats, waardoor de dozen alsnog hergebruikt worden.

Verhuisdozen huren: de voordelen

Verhuisdozen huren heeft ook zeker vele voordelen. Hieronder vindt u de veelgehoorde voordelen die onze klanten doen kiezen voor het huren van verhuisdozen.

 • De prijs van het huren van verhuisdozen is zeer concurrerend, doordat de dozen niet enkel goedkoop worden ingekocht, maar ook nog meerdere keren gebruikt worden.
 • U blijft niet met de gehuurde verhuisdozen zitten na uw verhuizing, maar hebt de dozen enkel tot uw beschikking op het moment dat u die nodig hebt.
 • De verhuisdozen worden niet weggegooid na gebruik, maar worden opnieuw gebruikt. Zo is verhuisdozen huren niet enkel goed voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu.
 • Het vouwen van de dozen gaat vaak gemakkelijker doordat de dozen eerder al gevouwen zijn geweest. Dit scheelt tijd bij het inpakken van uw spullen.
 • Het huren van verhuisdozen is zeer voordelig, waarschijnlijk voordeliger dan het kopen van verhuisdozen in de aanbieding (die vaak ook van minder goede kwaliteit zijn). U slaat twee vliegen in één klap als u verhuisdozen huurt: uw verhuisdozen zijn goedkoop én kwalitatief.

Combinatie: verhuisdozen kopen én huren

Het behoort ook tot de mogelijkheden om een gedeelte van uw verhuisdozen bij Goedkoop Verhuisbedrijf te kopen en een ander gedeelte te huren. Hiervoor kiezen klanten soms als zij het bijvoorbeeld geen fijn idee vinden om hun kleding of beddengoed in een al eerder gebruikte verhuisdoos te stoppen.

In dit geval is de oplossing even simpel als doeltreffend: de dozen voor kleding en beddengoed kunt u bij ons kopen, en de dozen voor andere zaken, zoals serviesgoed en boeken, huurt u dan bij ons. Zo kiest u de perfecte gulden middenweg.

Neem contact op

Stevige verhuisdozen van een professioneel verhuisbedrijf

De verhuisdozen die u huurt bij Goedkoop Verhuisbedrijf, zijn geselecteerd door onze ervaren en professionele verhuizers. Zij voldoen aan onze kwaliteitseisen: wij verkopen en verhuren enkel verhuisdozen die van een dusdanige kwaliteit zijn dat wij zelf ook mee willen werken.

Een verhuisdoos moet altijd stevig zijn, zodat u niet het risico loopt dat de doos het tijdens de verhuizing begeeft, de bodem van de doos breekt en uw bezittingen eruit vallen en mogelijk kapotgaan. Bij goedkope verhuisdozen is het vaak het geval dat de dozen er op het eerste gezicht prima uitzien, maar dat bij het beladen blijkt dat de dozen niet veel kunnen hebben. De bodem is bijvoorbeeld te zwak om de doos volledig te kunnen beladen, of de handvatten dreigen door te scheuren bij het optillen van de gevulde doos.

Waarom een stevige verhuisdoos altijd de beste keuze is

Kies daarom het zekere voor het onzekere en ga voor stevige verhuisdozen, geselecteerd door een professioneel verhuizer. Zo minimaliseert u het risico op schade tijdens de verhuizing en bent u geen extra tijd kwijt aan het overpakken van uw spullen uit kapotte verhuisdozen of aan het plakken van dozen die toch dreigen te scheuren.

Al zijn onze verhuisdozen nog zo stevig, elke doos heeft een maximale draagkracht. Houd u aan dit gewicht en belaad de doos niet zwaarder. Zo voorkomt u een kapotte verhuisdoos en extra ompaktijd. Ook voor uw lichaam is het beter om meerdere keren te lopen met meerdere dozen dan om minder keren heen en weer te lopen met (te) zware verhuisdozen.

Hoe werkt verhuisdozen kopen of huren bij Goedkoop Verhuisbedrijf?

Verhuisdozen kopen of huren bij Goedkoop Verhuisbedrijf is zeer eenvoudig: u vraagt eenvoudig een offerte aan via ons contactformulier. U vermeldt welk aantal dozen u nodig hebt en of u wilt huren of kopen, en ontvangt snel een prijsopgave.

Vindt u het lastig om in te schatten hoeveel dozen u nodig hebt voor uw verhuizing? Hierbij kan onze online calculator uitkomst bieden. Met deze calculator gaat u per ruimte in uw huis na hoeveel dozen er nodig zijn voor de betreffende inboedel.

Is er spoed bij? Geen probleem, wij zijn u graag van dienst. Laat ons weten op welke termijn u de verhuisdozen nodig hebt en wij denken graag met u mee om uw verhuizing op rolletjes te laten verlopen.

Ophalen of laten bezorgen?

Wilt u de verhuisdozen zelf bij ons ophalen of op een Amsterdams adres laten bezorgen? Aan u de keuze. Voor slechts €25,- bezorgen wij de verhuisdozen op een dag en tijdstip van uw keuze bij u thuis in Amsterdam.

Neem contact op