Snel, goedkoop en met goede kwaliteit verhuizen

Gaat u binnenkort verhuizen in Antwerpen? Dan helpen wij u graag bij uw verhuizing. Wij weten hoe intens stressvol een verhuizing kan zijn. U moet ten slotte uw gehele inboedel van de ene naar de andere plek verhuizen. Vaak moet dit ook in een zeer korte tijd gebeuren. Om u de nodige kopzorgen en slapeloze nachten te besparen, helpen wij u graag. Ons erkende verhuisbedrijf verzorgt al jaren verhuizingen in Antwerpen en omgeving. Binnen onze dienstverlening staan kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs hoog in het vaandel. U kunt bij ons voor allerlei soorten verhuizingen, van groot tot klein, terecht. Niets is ons te gek. In onderling overleg is er van alles te regelen.

Bereken binnen 5 minuten uw prijs

Allerlei mogelijkheden, zelfs een verhuislift

Als u geïnteresseerd bent om gebruik te maken van onze diensten tijdens uw verhuizing, komen wij bij u langs om in te schatten hoe wij deze verhuizing het beste kunnen aanpakken. Wij kunnen dan in onderling overleg ook beslissen wat u bijvoorbeeld zelf wilt doen, of wat u aan ons over laat. Ook is het belangrijk om te weten of u verhuist naar een woning op de begane grond, of naar een woning op een hogere verdieping. In het laatste geval kan het handig zijn gebruik te maken van een van onze verhuisliften. In dat geval hoeven we geen zware spullen via trappen omhoog te tillen, maar kunnen wij ze simpelweg buitenom, via de buitenkant van het huis, naar boven liften. Wij verhuizen zeven dagen per week, 365 dagen per jaar. Ons verhuisbedrijf is dus zeer flexibel inzetbaar in de omgeving van Antwerpen.

Extra diensten die wij leveren

U kunt naast de verhuizing ook gebruik maken van andere diensten die wij leveren. Heeft u er bijvoorbeeld behoefte aan dat iemand anders de eindschoonmaak van uw oude woning voor zijn rekening neemt, omdat u er simpelweg niet de tijd voor heeft? U kunt op ons rekenen! Wij zorgen ervoor dat uw woning in perfecte staat wordt afgeleverd. Ook kunnen wij u de zorgen van het inpakken uit handen nemen, als u dit teveel tijd of moeite kost. Wij houden daarbij rekening met speciale, breekbare spullen of bijvoorbeeld het witgoed. Het witgoed heeft extra zorgen nodig tijdens de verhuizing. Door de hobbels en bobbels op de wegen gaan deze vaak vrij snel stuk, als er geen extra bescherming plaatsvindt. Onze professionele, getrainde verhuizers weten hoe zij bijvoorbeeld de wasmachine moeten vastzetten, zodat deze zonder problemen in de volgende woning weer jaren mee kan gaan. Wij kunnen uw verhuizing dus geheel laten plaatsvinden volgens uw individuele wensen, zodat u zorgeloos kunt verhuizen in Antwerpen, maar ook vanuit Antwerpen kunt verhuizen naar bijvoorbeeld Rotterdam of Brussel.

Goedkoop verhuizen in Antwerpen is mogelijk

Zoals eerder gezegd staat bij ons een scherpe prijs hoog in het vaandel. Wij hanteren zeer scherpe tarieven, die wij baseren op prijzen die onze concurrenten voor een dergelijke dienstverlening uitvoeren. Deze scherpe prijs en kwaliteit verhouding gaat niet ten koste van onze professionaliteit. Wij werken meer zeer vakkundige verhuizers die een gedegen opleiding hebben gehad. Verhuizen bij ons kan zeer snel. We kunnen u zelfs soms op dezelfde dag nog verhuizen. Vraag dus altijd naar de mogelijkheden. Wilt u van onze verhuisdiensten gebruik maken? Neem dan contact met ons op via onze website. U kunt zeer gemakkelijk bij ons een offerte opvragen voor de kosten. Dit gaat via onze website. Wij helpen u graag met een zorgeloze verhuizing!

Verhuizen in België en Nederland

Als Goedkoopverhuisbedrijf.nl verhuizen we niet alleen goedkoop in Antwerpen, maar ook in andere steden van België zijn we u graag van dienst. De verhuizers van ons studenten verhuisservice zijn regelmatig actief in België en daarom kunnen we met relatief weinig aanpassingen in de route ook goedkoop verhuizen in Antwerpen en andere steden. Omdat we van origine gevestigd zijn in Nederland, zijn we daarnaast erg concurrerend geprijsd voor verhuizingen van Antwerpen naar Nederland. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een verhuizing naar Rotterdam, Utrecht of Den Haag.

Bereken binnen 5 minuten uw prijs