Heldere tarieven

Bij Goedkoop Verhuisbedrijf staan we voor goedkoop verhuizen en werken we met heldere tarieven. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. U kunt hieronder precies berekenen hoeveel uw verhuizing kost.

Vindt u het lastig in te schatten hoeveel uur u bijvoorbeeld een verhuizer of verhuiswagen nodig heeft, of welk aantal verhuizers handig is voor uw verhuizing? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag informatie over hoe u zo kostenefficiënt mogelijk kunt verhuizen.

Tarieven per uur

  • Verhuizer €25,-
  • Handyman €35,-
  • Projectverhuizer €35,-
  • Verhuiswagen €35,-
  • XL-verhuiswagen €45,-
  • Aanhangwagen €20,-
  • Verhuislift €30,-
  • Kopen of huren van verhuisdozen vanaf €0,50
Bereken binnen 5 minuten uw prijs

Altijd verhuizen voor de laagste prijs

Wij zijn een professioneel verhuisbedrijf dat zich al jarenlang inzet om de verhuiskosten zo laag mogelijk te houden. Door onze opgedane kennis van verhuizen en de verhuismarkt kunnen wij u altijd een verhuizing aanbieden tegen een zeer gunstig tarief.

Onze tarieven zijn en blijven laag, doordat wij de kennis van doorgewinterde verhuizers combineren met het enthousiasme en de flexibiliteit van jongere medewerkers. Al onze medewerkers krijgen een gedegen verhuisopleiding en zijn goed op elkaar ingespeeld. Zij weten wat zij aan elkaar hebben en werken zeer efficiënt.

Deze efficiënte manier van werken ziet u duidelijk terug op onze offerte. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan en sta versteld van hoe goedkoop uw verhuizing kan zijn.

Een offerte vraagt u zeer eenvoudig aan via de button hieronder. U vult vervolgens uw verhuisgegevens en -wensen in en rekent zo binnen enkele minuten online uit wat uw verhuizing kost. Met hetzelfde, al ingevulde formulier vraagt u met één druk op de knop ook een offerte aan bij Goedkoop Verhuisbedrijf.

Bereken binnen 5 minuten uw prijs

Rekenvoorbeeld: prijs van verhuizing voor een groot gezin

Om u alvast een idee te geven van onze zeer lage tarieven, hebben wij een rekenvoorbeeld voor u uitgewerkt. Dit rekenvoorbeeld heeft betrekking op een gezin dat bestaat uit 4 personen. Zij wonen in een gemiddeld rijtjeshuis met een woonoppervlakte van 110 m², wat overeenkomt met een inhoud van 337 m³. In totaal heeft dit gezin van 2 ouders en 2 kinderen zo’n 40 m³ aan inboedel. Deze inboedel is inclusief alle spullen op zolder en de tuinstoelen, fietsen en inhoud van de schuur. De 40 m³ aan inboedel die dit gezin heeft, komt redelijk overeen met de gemiddelde inboedel van een gezin van 4 personen, die is namelijk ongeveer 40 à 45 m³.

Goedkoop Verhuisbedrijf verzorgt de verhuizing voor dit gezin met 2 verhuizers en 2 verhuiswagens. De verhuizing duurt ongeveer 8,5 uur in totaal. Deze verhuizing verzorgt Goedkoop Verhuisbedrijf voor tussen de €800,- en €1200,– exclusief btw. Hierbij is uitgegaan van een situatie waarin het oude en het nieuwe huis ongeveer 20 kilometer uit elkaar liggen. Beide adressen bevinden zich in de randstad en zijn rijtjeshuizen.

Let op: het gaat hier om een voorbeeld waarbij is uitgegaan van een gemiddelde. Hoewel dit gezin een inboedel heeft van zo’n 40 à 45 m³, kan het zijn dat u, ook met dezelfde gezinssamenstelling, een grotere of kleinere inboedel hebt. Tevens is de prijs afhankelijk van verschillende factoren, zoals de adressen van uw oude en nieuwe woning, het soort woningen waar u vandaan en naartoe verhuist en de verhuishulp die u eventueel zelf regelt.

U kunt de prijs drukken door bijvoorbeeld zelf gereedschap mee te nemen en zelf mee te helpen tijdens het verhuizen. Hoe meer vrienden of familieleden u komen helpen met de verhuizing, hoe goedkoper de verhuizing wordt.

Binnen 5 minuten weten wat uw verhuizing kost

Met onze handige inboedelcalculator kunt u online berekenen wat uw verhuizing gaat kosten. U vult eenvoudig per kamer in welke spullen u wilt verhuizen en onze calculator vertelt u gelijk tegen wel tarief u uw verhuizing door Goedkoop Verhuisbedrijf kunt laten verzorgen.

Maak het uzelf nog gemakkelijker en zet het ingevulde formulier in één druk op de knop om in een offerteaanvraag bij Goedkoop Verhuisbedrijf.

Bereken hier binnen 5 minuten uw prijs!