Een seniorenverhuizing zorgt vaak voor een emotioneel moeilijke periode bij de oudere die gaat verhuizen. Hij of zij moet afscheid nemen van een huis vol herinneringen en moet wellicht zelfs gedwongen verhuizen omdat zelfstandig wonen niet meer gaat.

De verhuizers van Goedkoop Verhuisbedrijf staan bij uw seniorenverhuizing voor u klaar.

Bereken binnen 5 minuten wat uw verhuizing kost

Seniorenverhuizing: wij staan voor u klaar!

De verhuizers van Goedkoop Verhuisbedrijf hebben ervaring met seniorenverhuizingen en voeren uw seniorenverhuizing met zorg en expertise voor u uit. Wij houden er hierbij rekening mee dat een seniorenverhuizing in emotioneel opzicht zwaar kan zijn. Wij gaan voorzichtig om met uw eigendommen en helpen u van uw nieuwe huis zo veel mogelijk een thuis te maken.

Zoekt u professionele hulp bij de verhuizing van senioren? Belt of mailt u ons met uw vraag, wij staan u graag te woord!

Goedkoop Verhuisbedrijf: onze zekerheden voor uw seniorenverhuizing

Bij elke verhuizing die wij uitvoeren geven wij zekerheden, onafhankelijk van het type verhuizing dat wij voor u uitvoeren. Bij uw seniorenverhuizing kunt u daarom ook vertrouwen op onze zekerheden:

 • Uw prijs direct berekenen met ons online aanvraagformulier. Als u ons aanvraagformulier invult, krijgt u door op de knop ‘Bereken’ te klikken direct een nauwkeurige prijsindicatie te zien. Zo weet u direct wat uw verhuizing kost.
 • De laagste prijs van Nederland. Wij zijn het goedkoopste verhuisbedrijf van Nederland. Vul ons aanvraagformulier in om te zien hoe goedkoop wij uw verhuizing kunnen uitvoeren!
 • Ervaren verhuizers met een gedegen interne verhuisopleiding. Onze verhuizers krijgen stuk voor stuk een interne verhuisopleiding. U kunt er dus zeker van zijn dat er professioneel en voorzichtig wordt omgegaan met uw inboedel.
 • Een verhuisteam dat is afgestemd op uw verhuizing. Voor elke verhuizing stellen wij een verhuisteam samen dat is afgestemd op de taken die voor die verhuizing moeten worden opgepakt. Zo maken wij optimaal gebruik van de sterke punten van al onze medewerkers, en hier profiteert u van.
 • Altijd op tijd bij u op de stoep. Wij hebben een groot bedrijf en zijn daardoor flexibel in onze planning. Dit houdt in dat wij, ook als er bijvoorbeeld onverhoopt personeel ziek is, snel kunnen schakelen. Uw verhuizing loopt geen vertraging op, wij staan op het afgesproken tijdstip bij u op de stoep.
 • U verhuist op een door u gekozen moment. Onze verhuizers zijn elke dag voor u beschikbaar. Wilt u graag in het weekend verhuizen of buiten werktijden? Geen probleem, wij werken 365 dagen per jaar.
 • U beslist wat u uitbesteedt en wat niet. Wij staan voor flexibel verhuizen. Dit houdt in dat wij onze dienstverlening afstemmen op wat u nodig hebt. Zo kunt u bij ons terecht voor enkel het vervoer van uw grote, zware meubels, maar ook voor complete verhuizingen inclusief inpakken en (de)montage van uw meubels.

Verhuizers met ruime ervaring in seniorenverhuizingen

Onze verhuizers voeren wekelijks seniorenverhuizingen uit en weten dus hoe een seniorenverhuizing in zijn werk gaat. Zij weten dat een seniorenverhuizing soms een andere aanpak vereist dan een normale verhuizing. Zij letten hierop door bijvoorbeeld:

 • U steeds op de hoogte te houden van hun plan van aanpak en de voortgang van de verhuizing. Wilt u graag weten hoe de verhuizers te werk gaan en wat er met uw spullen gebeurt? Geen enkel probleem, de verhuizers houden hier graag rekening mee.
 • Rustig kamer voor kamer leeg te ruimen in een volgorde die voor u handig is. Wilt u bijvoorbeeld nog comfortabel in de woonkamer of keuken blijven zitten tijdens de verhuizing, dan houden de verhuizers rekening met deze wens.
 • Spullen die u niet kunt meenemen naar uw nieuwe huis af te voeren. Verhuist u naar een kleiner huis en kunt u een deel van uw huisraad en meubels niet meenemen? De verhuizers voeren graag spullen voor u af, bijvoorbeeld naar de kringloop of naar het afvalbrengstation. Zoekt u tijdelijke opslag voor een deel van uw spullen? Ook hiervoor kunt u bij Goedkoop Verhuisbedrijf terecht.

Hulp bij verhuizing senioren door heel Nederland

Waar u ook vandaan of naartoe verhuist: seniorenverhuizingen voert Goedkoop Verhuisbedrijf door heel Nederland uit. Zoekt u voor uw seniorenverhuizing Alphen aan den Rijn of uw seniorenverhuizing Alkmaar bijvoorbeeld een verhuisbedrijf Alphen aan den Rijn of juist een verhuisbedrijf Alkmaar? Goedkoop Verhuisbedrijf voert dagelijks een groot aantal verhuizingen uit door heel Nederland. Door onze centrale locatie direct naast de snelweg in Amsterdam zijn wij overal snel ter plaatse.

Binnen 5 minuten verhuiskosten berekenen

Ook voor woningontruimingen

Vindt u het lastig om doos voor doos uw gehele woning leeg te ruimen en over alles te moeten beslissen wat u ermee doet? Wij verzorgen ook complete woningontruimingen. U kunt dan bijvoorbeeld enkel de spullen naar uw nieuwe woning laten verhuizen die u daar nodig hebt. Verder laat u het leegruimen van de woning, inclusief het verpakken van al uw spullen, over aan de professionele verhuizers van Goedkoop Verhuisbedrijf.

Een gedeeltelijke woningontruiming is ook een oplossing op het moment dat u bijvoorbeeld een zolder vol spullen hebt staan die u daar door de jaren heen hebt gestald. U hoeft zich geen zorgen te maken om het leegruimen van die zolder, maar laat dit eenvoudig over aan een verhuisteam van Goedkoop Verhuisbedrijf.

Wij zijn ook in te schakelen om woningen compleet te ontruimen na een overlijden. Ook voor woningontruimingen met spoed zijn wij inzetbaar.

Wat kost een seniorenverhuizing?

De prijs van een seniorenverhuizing bij Goedkoop Verhuisbedrijf berekent u in enkele minuten eenvoudig zelf via ons aanvraagformulier. Het werkt als volgt:

 1. Ga naar het aanvraagformulier
 2. Vul alle gegevens over uw verhuizing zo nauwkeurig mogelijk in.
 3. Klik op de knop ‘Bereken’. U ziet nu direct een nauwkeurige schatting van wat uw seniorenverhuizing kost.
 4. Wilt u een offerte aanvragen? Klik dan op de knop ‘Verzend vrijblijvende aanvraag’.
 5. Tijdens kantoortijden ontvangt u binnen 2 uur een vrijblijvende offerte op maat van ons.

Goedkoop Verhuisbedrijf: tot uw dienst!

Uw seniorenverhuizing snel en secuur uitgevoerd? Neem vandaag nog contact op met Goedkoop Verhuisbedrijf! Onze verhuizers staan voor u klaar.

Ik wil berekenen wat mijn verhuizing kost