Goedkoop Verhuisbedrijf is een professioneel verhuisbedrijf uit Amsterdam dat een heel duidelijke focus heeft: wij zetten ons er continu voor in om de prijzen voor onze klanten zo laag mogelijk te houden. Voor welk soort verhuizing u ons ook inschakelt, wij hebben de expertise en de efficiëntie in huis om uw verhuizing steeds tot een goed einde te brengen.

Ons ontstaan

Onze hang naar goede dienstverlening voor een verrassend laag tarief hangt nauw samen met onze ontstaansgeschiedenis. Ons verhuisbedrijf begon ooit met een student, een autootje en een aanhangwagen. De student verhuurde zijn sjouwkwaliteiten, zijn auto en aanhangwagen tegen een scherpe prijs voor verhuizingen of meubeltransporten. De vraag bleef groeien: blijkbaar was er veel behoefte aan betaalbare verhuismogelijkheden.

Heel wat professionaliseringsslagen later zijn wij een professioneel verhuisbedrijf en hebben wij een uitgebreid wagenpark en uiteenlopende verhuismaterialen tot onze beschikking.

Nooit te veel betalen

Te veel betalen vindt niemand fijn. Het is echter niet altijd makkelijk om te weten wat een normale prijs is voor een bepaalde dienst. Dit geldt des te meer voor verhuisdiensten. Verhuizen is iets dat de meeste mensen niet vaak doen. Hierdoor weten zij ook niet goed wat een normale prijsstelling is voor een verhuizing door een professioneel verhuisbedrijf.

Dit probleem lost u op door bij verschillende verhuisbedrijven een vrijblijvende offerte aan te vragen. Door verschillende offertes met elkaar te vergelijken, maakt u altijd een weldoordachte, juiste keuze.

Voor elke verhuizing die u door Goedkoop Verhuisbedrijf laat uitvoeren, geldt dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Via de website kunt u geheel vrijblijvend uw verhuiskosten zelf berekenen. Met hetzelfde formulier kunt een offerte bij ons aanvragen. U ontvangt dan binnen 2 uur een offerte die precies is toegespitst op uw verhuizing.

Hoe wij onze prijzen laag houden

Onze werkwijze is uniek. Wij zijn een verhuisbedrijf dat, net als andere professionele verhuisbedrijven, service van een hoogstaand niveau levert. Op één punt onderscheiden wij ons echter duidelijk van al die andere verhuisbedrijven: onze prijs. Wij kunnen u alle soorten verhuizingen aanbieden tegen een zeer scherp tarief.

Hoe wij dit doen?

  • Wij werken met een unieke combinatie van oudere, zeer ervaren verhuiskrachten met jongere, leergierige en flexibele verhuismedewerkers die een gedegen verhuisopleiding krijgen. Onze teams delen wij zo in dat zij altijd op elkaar zijn ingespeeld en efficiënt met elkaar kunnen samenwerken. Dit scheelt aanzienlijk in de tijd die nodig is voor de verhuizing. Dit heeft een positieve uitwerking op de kosten van uw verhuizing.
  • Onze vele jaren ervaring in het efficiënt en slim inzetten van materieel en verhuismedewerkers geeft ons een voorsprong op andere verhuisbedrijven. Ons personeelsbestand is uitgebreid, wat onze dienstverlening een zeer flexibel karakter geeft. Verhuizen in het weekend of buiten kantoortijden is dan ook geen enkel probleem.
  • Onze verhuizers worden gestimuleerd om elk een eigen expertise te ontwikkelen. Voor iedere verhuisuitdaging hebben wij medewerkers beschikbaar die graag hun specialisme inzetten. Door deze verscheidenheid aan expertise kan Goedkoop Verhuisbedrijf elk aspect van uw verhuizing op rolletjes laten verlopen. Zo zetten wij andere mensen in als er veel meubels gemonteerd of gedemonteerd dienen te worden dan wanneer er een wasmachine over een smalle, steile zoldertrap naar boven moet.

Kwaliteit hoeft niet duur te zijn

Als professioneel verhuisbedrijf hechten wij waarde aan kwaliteit. Wij zijn ervan overtuigd, en bewijzen dagelijks aan vele tevreden klanten, dat een goed verhuisbedrijf niet duur hoeft te zijn.

Wij investeren in goede verhuismaterialen. In combinatie met de kennis en expertise van onze medewerkers zorgen deze materialen ervoor dat uw inboedel veilig op uw nieuwe adres aankomt.

Uw verhuizing kwalitatief en goedkoop uitgevoerd?

Bereken snel de kosten van uw verhuizing!