Snel, goed en goedkoop verhuizen?

Gaat u binnenkort verhuizen? Dit kan een zeer stressvolle aangelegenheid zijn. Hoe krijgt u immers al uw spullen van de ene naar de andere locatie? Dit kan de nodige slapeloze nachten bezorgen. Het is daarom verstandig om een verhuisbedrijf in te schakelen dat u kan helpen om de verhuizing in goede banen te leiden. Ons erkende, professionele verhuisbedrijf helpt u graag met uw verhuizing. Wij hebben jarenlange ervaring in verhuizingen van allerlei soorten en maten: van grote tot kleine en van ingewikkelde tot makkelijke verhuizingen. Binnen onze dienstverlening staan kwaliteit, snelheid en een scherpe prijs hoog in het vaandel. Omdat wij met goed opgeleid personeel werken, duurt uw verhuizing niet onnodig lang. U kunt bij ons dan ook rekenen op een verhuizing van een goede kwaliteit voor een lage prijs.

Bereken binnen 5 minuten uw prijs

Goedkope verhuislift behoort ook tot de mogelijkheden

Het is bij de verhuizing belangrijk rekening te houden of u op de begane grond gaat wonen of gaat verhuizen naar een woning in een flatgebouw of appartementencomplex. Vooral als er geen lift is in de oude woning of de nieuwe woning, kan het handig zijn om gebruik te maken van een verhuislift. Deze kunt u zeer goedkoop bij ons huren. De professionele verhuislift heeft een lengte van 18 meter en kan tot maximaal de vijfde verdieping verhuizen. In totaal heeft de verhuislift een draagvermogen van 200 kilogram. Dit betekent dat veel grote, forse goederen ook via de verhuislift kunnen worden vervoerd. Wilt u slechts de goedkope verhuislift huren om een paar stukken te verhuizen? Dan is dit mogelijk. U kunt al een beroep op ons doen als u slechts één object omhoog wilt tillen, die niet via de trappen omhoog kan.

Verhuislift laten bedienen door een professional

Of en hoe de verhuislift kan worden ingezet, hangt wel af van uw woonsituatie. Soms is het niet mogelijk om een verhuislift te gebruiken. Het kan dus handig zijn vooraf een foto naar ons te sturen, zodat wij kunnen zien of u van de verhuislift gebruik kunt maken. Wij geven u vervolgens vrijblijvend advies over het feit of de verhuislift is in te zetten bij uw verhuizing. Wij raden u wel af om geheel zelf een verhuislift te huren bij een verhuurbedrijf. Het is belangrijk dat de verhuislift wordt bediend door professionele maar goedkope verhuizers die weten wat ze doen. U moet er ten slotte toch niet aan denken dat een wasmachine van de derde etage naar beneden valt.

Bij Goedkoop Verhuisbedrijf huurt u de verhuislift altijd inclusief verhuizer. Het is, in verband met de veiligheid, niet mogelijk om een losse verhuislift zonder professionele verhuizer te huren. Tel bij de huur van de verhuislift dus ook altijd de manuren van de verhuizer op. Een verhuislift kunt u al bij ons huren vanaf een periode van 2 uur.

Wij staan u graag bij met onze vakkundige mensen die al jarenlang ervaring hebben met het verhuizen van goederen via een verhuislift.

Bereken binnen 5 minuten uw prijs

Vraag gemakkelijk een offerte op voor de kosten

Bent u naar aanleiding van het bovenstaande geïnteresseerd in onze diensten bij uw verhuizing? Wij helpen u graag. Wij staan bekend om onze goedkope tarieven voor een goede kwaliteit. Ons verhuisbedrijf baseert deze tarieven op prijzen van concurrenten in de regio. Dit gaat niet ten koste van de kwaliteit: wij werken met professioneel getrainde verhuizers. Meer informatie vindt u eenvoudig naar onze website. U kunt daar zeer gemakkelijk een offerte aanvragen voor de kosten. Dan ziet u meteen voor welk scherp tarief wij uw verhuizing regelen. Als er spoed bij geboden is, is het soms zelfs mogelijk om op dezelfde dag nog te verhuizen! Wij helpen u in ieder geval graag met de verhuizing, zodat deze zorgeloos zal verlopen.

Bereken binnen 5 minuten uw prijs