Meubels zijn kostbaar en vragen om een veilige en gespecialiseerde vorm van transport. Bij Goedkoop Verhuisbedrijf voeren wij goedkoop meubeltransport uit voor allerlei soorten meubels. Ook lastig te vervoeren meubels, zoals grote koelkasten, brandkasten en piano’s, zijn bij ons in goede handen.

Wilt u direct meubelvervoer bij ons aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Bereken binnen 5 minuten wat uw verhuizing kost

Meubeltransport door Goedkoop Verhuisbedrijf: een goed idee!

Goedkoop Verhuisbedrijf voert niet enkel verhuizingen goedkoop uit, maar is ook een bekend en vertrouwd adres voor goedkoop meubeltransport.

Kiest u voor goedkoop meubeltransport van Goedkoop Verhuisbedrijf, dan kiest u voor de volgende zekerheden:

  • De goedkoopste van Nederland: wij bieden onze diensten, waaronder meubeltransport, aan voor de laagste prijzen van Nederland;
  • Professionele service: al onze verhuizers hebben een gedegen verhuisopleiding genoten en zijn uitstekend op elkaar ingespeeld;
  • Snelle service: nu een offerte aanvragen is binnen 2 uur een offerte ontvangen en wij zijn 365 dagen per jaar bereikbaar;
  • Meubeltransport op een door u gekozen tijdstip: wij werken wanneer u dat wilt, dus ook in de avonduren en in het weekend.

Meubeltransport in Nederland en internationaal

Wij voeren dagelijks goedkoop meubeltransport uit voor onze klanten. Dit doen wij zowel nationaal als internationaal.

Meubeltransport Nederland

Wij zijn gevestigd in Amsterdam. Voor meubeltransport Amsterdam zijn wij dan ook het aangewezen bedrijf. Wij zijn echter door het gehele land actief. Wilt u een goedkoop meubeltransport RotterdamEindhoven? Of is voor uw meubeltransport Den Haag het startpunt van de rit? Geen enkel probleem: wij staan stipt op het afgesproken tijdstip bij u op de stoep en nemen alle benodigde materialen mee om uw meubel(s) veilig en snel van A naar B te vervoeren.

Meubeltransport internationaal

Is uw meubeltransport internationaal en zoekt u een betrouwbare partner voor de uitvoering van dit transport? Ook internationaal zijn wij een veelgeziene transporteur. Wij focussen ons bij internationaal meubeltransport op West-Europa. Ook Engeland en Ierland horen bij ons werkgebied. Een meubeltransport naar Engeland of uw verhuizing naar Ierland kunt u dan ook met een gerust hart overlaten aan onze bekwame verhuizers.

Bereken binnen 5 minuten de prijs van uw verhuizing

Wij staan klaar voor bedrijven en particulieren

Of uw transport nu groot of klein is, eenmalig of regelmatig terugkerend: Goedkoop Verhuisbedrijf voert uw meubeltransport goedkoop voor u uit. Zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven voeren wij regelmatig meubelvervoer uit.

Meubeltransport particulier

Meubeltransport voor particulieren is een van onze expertises. Wij voeren goedkoop meubelvervoer voor particulieren bijvoorbeeld vaak uit in een van deze contexten:

  • Ophalen van nieuwe meubels bij de winkel of producent, ook op de dag van uw verhuizing, zodat u in een keer al uw oude én nieuwe meubels bij u thuis krijgt afgeleverd;
  • Transport naar en vanuit onze loods, waar u uw meubels tijdelijk kunt opslaan als u bijvoorbeeld verbouwt;
  • Verzamelen van verschillende bestellingen op ons adres, om die vervolgens allemaal tegelijk bij u te bezorgen op een tijdstip waarop het u uitkomt.

Zakelijk meubeltransport

Zakelijke klanten kloppen regelmatig bij ons aan voor meubelvervoer, zowel voor eenmalig als voor periodiek vervoer. Wij zijn vooral een veelgekozen partner vanwege onze heldere, lage tarieven en de mogelijkheden die wij bieden voor tijdelijke opslag in eigen beheer.

Tarieven goedkoop meubeltransport

Wilt u weten hoe goedkoop wij meubeltransport kunnen aanbieden voor uw specifieke meubel en rit? De tarieven voor ons meubeltransport zijn zeer scherp. Wij maken graag een offerte op maat voor u. Neem contact met ons op om direct een offerte op te vragen.

Binnen 5 minuten berekenen wat mijn verhuizing kost